Нічийне задоволення

Нічийне задоволення

У доволі неоднозначному, зі спортивної точки зору, положенні перед останнім туром групового раунду ЛЧ опинилися футболісти «Шахтаря». З одного боку, на гру проти «Порту» «гірники» виходили повністю розслабленими, адже не мали перед собою жодних турнірних завдань. З іншого, думається, професіоналам не надто приємно було грати вхолосту офіційний поєдинок, розуміючи абсолютну безперспективність його результату.

«Специ» з відбору

«Специ» з відбору

Сперечатися, що скупчення мегазірок в одній команді неабияк покращує її комерційні проекти, звісно, безглуздо, однак і заперечувати, що надлишок «діамантів» на одиницю площі може суттєво вплинути на ігровий клімат та атмосферу всередині колективу, також не варто.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Прем’єра від Прем’єра

Прем’єра від Прем’єра

Не встигли депутати отримати на руки програму уряду, як на неї звідусіль посипалась критика. Депутат від «Блоку Порошенка» Юрій Луценко взагалі охарактеризував документ як «халтуру» та «Мурзилку», а фракція «Самопоміч» відмовилась за нього голосувати. Мотивація така: «Ми знайшли масу помилок та речей, з якими ми не згодні. На фракції вирішили, що якщо програма буде презентована в такому вигляді, в якому ми її побачили, то ми, швидше за все, утримаємося», — заявив представник «Самопомочі» Семен Семенченко.

Його унiверситети

Його унiверситети

Студенти є рушієм суспільних перетворень у державі. Без попереднього досвіду, його усвідомлення рухатися у майбутнє складно. Тому вчора студенти Київського національного університету імені Тараса Григоровича Шевченка зустрілися із третім Президентом України Віктором Ющенком.

Всі статті рубрики