Треба поспішати жити

Треба поспішати жити

Учора Житомирський обласний театр був у облозі. Здавалося, весь Житомир iз квітами зібрався сюди, щоб аплодисментами провести в останню путь великого Артиста і Вчителя. Саме таким був почесний громадянин міста і улюбленець багатьох Володимир Шинкарук.

На Майдані біля ради

На Майдані біля ради

Спокійна і затишна Вінниця, яку вважають президентською вотчиною, опинилась в епіцентрі скандалу. У суботу місцеві активісти прийшли до «Білого дому», щоб підтримати голову Вінницької облради Сергія Свитка, якого цього дня більшість депутатського корпусу — прихильники «губернатора» Анатолія Олійника — планувала відправити у відставку.

Плата за жорстокість

Плата за жорстокість

У Дзержинському районному суді Харкова нарешті почалося слухання справи медсестри Ольги Воржеїнової, яка у квітні минулого року була активною учасницею місцевого антимайдану і, можливо, брала участь у масовій розправі над своїм політичним опонентом.

Справжнє свято

Справжнє свято

Сотні киян прийшли у суботу на Хрещатик, щоб привітати і вдячно потиснути руки своїм захисникам. Бійці 12-го батальйону «Київ», що лише напередодні повернулися з зони АТО, у День Збройних сил України пройшли маршем головною вулицею столиці.

«Не здамо ні метра своєї землі!»

«Не здамо ні метра своєї землі!»

На сьогодні керівництво України широко анонсувало чергову зустріч у Мінську тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі. Відвідуючи зону АТО у минулi вихіднi, Президент Петро Порошенко заявив, що на цій зустрічі за участю представників України, Росії та ОБСЄ офіційний Київ ставить завдання затвердити план графіку реалізації імплементації «мінських домовленостей».

Гуртом й Росію добре бити

Гуртом й Росію добре бити

Доки країни Європи мудрують, якими ще санкціями вплинути на Росію, представники правих націоналістичних партій та громадських організацій України, Грузії, Білорусі, Естонії, Латвії і Литви в Києві оголосили про народження нового міждержавного об’єднання — Альянсу Балто-Чорноморських націй.

Всі статті рубрики