Геть пропутінських корупціонерів!

Геть пропутінських корупціонерів!

Вчетверте за останній місяць десятки тисяч угорців позавчора увечері вийшли на вулиці Будапешта. Попередні демонстрації були відповіддю на план уряду запровадити податок на інтернет-трафік, але навіть коли від цієї ідеї відмовилися, протести не припинилися.

Від Москви — ні на крок!

Від Москви — ні на крок!

Німецький уряд із дедалі більшим занепокоєнням спостерігає за діями Росії на Балканах, метою яких є політичне й економічне проникнення в Балканські країни для недопущення їх зближення з Європейським Союзом. «Упродовж цього року Росія перетворилася (з точки зору Берліна) з важкого партнера на противника», — зазначає у свіжому номері німецький тижневик «Шпігель».

Знову кров

Знову кров

Напруга між Ізраїлем та Палестиною різко загострилася — після нападу, скоєного вчора вранці на синагогу в Єрусалимі. Як повідомляє Бі-Бі-Сі, двоє палестинців зі східного сектору міста, озброєні сокирами, ножами і вогнепальною зброєю, увійшли в синагогу в районі Хар-Ноф і напали на парафіян.

«Вікіпедія» — «наша»!

«Вікіпедія» — «наша»!

Починаючи з часу свого заснування 2001 року, інтернет-енциклопедія «Вікіпедія» стала одним із найпопулярніших веб-сайтів світу. Але саме поняття «вільна енциклопедія» задовольняє не всіх. Тому Росія планує створити свою власну мережеву енциклопедію, яка буде альтернативною «Вікіпедії».

Всі статті рубрики