Термінал замість кишені

Термінал замість кишені

У медичних закладах Тернополя, згідно з рішенням виконкому міськради, почали встановлювати термінали для благодійних внесків. Усім відома поширена ситуація, коли лікарі чи медсестри фактично наполягають на сплаті певної суми, відтак гроші приймають у пацієнтів без жодної звітності і найменшої гарантії, що їх буде використано за призначенням.

Зроблено руками

Зроблено руками

Почесну відзнаку Сумської міської ради «За заслуги перед містом» ІІІ ступеню отримав днями сумський армрестлер Микола Педоренко. Разом із спортсменом міський голова Олександр Лисенко відзначив грамотою і його тренера Евгена Литовцева. Офіційним приводом до нагородження стала жовтнева перемога Миколи у Польщі на Чемпіонаті світу з армрестлінгу серед інвалідів.

«На, Мішо, постріляй!»

«На, Мішо, постріляй!»

Скандальна витівка заслуженого актора Російської Федерації Михайла Порєченкова в Донецькому аеропорту ще довго буде йому вилазити боком. І не лише в Україні. У вівторок на прем’єрі вистави «Трамвай «Бажання» у його рідному Московському художньому театрі імені Чехова активістка Катерина Мальдон влаштувала антивоєнну акцію: коли акторський склад вийшов на поклон, жінка кинула Порєченкову під ноги саморобну медаль «за Лугандон» із зображенням колорадських жуків на стрічці та пістолет iз криками: «На, Мішо, постріляй!

І знову граната

І знову граната

Четвертого листопада вранішню тишу на вулиці Шкільній, що у Підгайцях поблизу Луцька, порушив потужний вибух. Цього разу об’єктом нападу став автомобіль місцевого підприємця.

Катерининський фарс

Катерининський фарс

Катерининський марш, який мав пройти в Одесі, так і не відбувся. Проросійські сили планували таким чином провести «русскiй марш народного єдiнства», який у Росії відзначають як національне свято, замаскувавши його під «марш на захист пам’ятника Катерині ІІ».

Зупинити ворога готові

Зупинити ворога готові

За час умовного перемир’я з бойовиками та окупантами Україна підготувалася як для оборони, так і для наступу в межах зони АТО. У цьому запевнив позавчора ввечері під час засідання РНБО Президент Петро Порошенко.

Подайте на консервацiю

Подайте на консервацiю

Перипетії навколо багатостраждального Гостинного двору тривають. Після того, як навесні 2012-го Гостинний двір позбавили статусу пам’ятки архітектури, а восени віддали «Укрреставрації» для перетворення будівлі у торговельний центр, тут відбувались баталії між активістами і забудовниками з підпалами та рукопашними боями.

Всі статті рубрики