Як рубль Путіна «опустив»

Як рубль Путіна «опустив»

Рейтинг президента Росії Володимира Путіна вперше з початку 2014 року почав знижуватися й упав відразу на 8 пунктів. Як повідомила вчора російська агенція РБК, результати дослідження соціологів із «Левада-центру» засвідчили, що у вересні за російського президента готові були віддати голоси 49 відсотків опитаних, тоді як у серпні таких респондентів було 57 відсотків.

І нашим, і вашим, і «їхнім»

І нашим, і вашим, і «їхнім»

Хоч як це дивно виглядає з огляду на заохочувану владою риторику державних телеканалів Росії про «хунту», «фашизм» та інші «бандерівські» страшилки, які нібито процвітають у нинішній українській владі, Москва готова визнати результат парламентських виборів в Україні.

Чесний політик мільйонів не заробить...

Чесний політик мільйонів не заробить...

Понад 50 осіб було заарештовано позавчора під час найбільшої антикорупційної операції в Іспанії, повідомляє «Євроньюз». Поміж заарештованих — політики місцевого рівня, яких підозрюють у хабарництві та зловживанні службовим становищем із метою особистого зиску. Арешти проводили одночасно в Мадриді, Мурсії, Леоні та Валенсії.

Пані — не читач, пані — міністр...

Пані — не читач, пані — міністр...

Не лише наші «проффесори» в політиці можуть викликати посмішку. Міністр культури Франції Флер Пеллерен зізналася, що за останні два роки не прочитала жодної книжки. Міністр «попалася» під час участі у програмі «Додаток» провідної французької комерційної телемережі «Каналь плюс».

США розкривають обійми для іммігрантів

США розкривають обійми для іммігрантів

Кількість мешканців Сполучених Штатів Америки, які народилися за межами США, до 2022 року може зрости на 27,4 мільйона осіб. Це на додаток до тих 40,8 мільйона іммігрантів, які вже були громадянами країни станом на 2012 рік. Такий прогноз наводить у своєму звіті Дослідницький центр Конгресу США, констатуючи, що у порівнянні з ситуацією станом на 1970 рік кількість натуралізованих американців зросла на 321 відсоток.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Невже дочекаємося?

Невже дочекаємося?

Володимир Путін дуже поспішає загарбати Україну й увійти в історію «збирачем земель руських». Часу на втілення цієї мрії в нього залишається критично мало. Адже 62-річний президент Росії тяжко хворий — йому діагностували онкологію...

Всі статті рубрики