Моя поліція мене береже

Моя поліція мене береже

Після подій минулого року під час Майдану та розпалювання конфлікту на сході України, коли українська міліція показала себе далеко не найкращим чином, питання про реорганізацію правоохоронних органів постало особливо гостро.

Тропіка за безцінь

Тропіка за безцінь

Хочете собі мати у квартирі справжні пальми, фікуси чи аспарагуси? Або не менш екзотичні кавове дерево, папаю чи фейхоа? Віднедавна це стало не лише можливим, а й легкодоступним: дирекція Національного ботсаду ім. Гришка у Києві вирішила розпродати частину своєї колекції.

Голову обезголовили

Голову обезголовили

55-річного голову Гуляйпільської сільської ради, що в Криничанському районі на Дніпропетровщині, Віктора Хом’яченка близько 22-ї години у день виборів, 26 жовтня, знайшли мертвим поруч із приміщенням сільради. З чоловіком розправилися надзвичайно жорстоко — ножем перерізали горло.

Закрита зона

Закрита зона

Різкі заяви антиукраїнського характеру зірки серіалу «Інтерни» щодо ситуації в Україні не залишилися поза увагою Служби безпеки України. Охлобистін та ще кілька сотень росіян, які можуть нести загрозу національній безпеці України, потрапили до списків небажаних осіб у нашій державі. Заборона на в’їзд на територію України для цих людей уже діє.

Картинка з «телека»,

Картинка з «телека»,

Цікава штука все-таки вибори. Начебто після Майдану та тотального занурення країни в усвідомлення стану війни та волонтерський рух (як писала «УМ», за даними соціологів принаймні третина українців у той чи інший спосіб долучилася до забезпечення армії, тисячі хлопців пішли добровольцями на фронт, та й Небесна сотня давно перетворилася на Небесний батальйон, і кінця цьому поки що не видно) мала би з’явитися якась відповідальність людей за тих, кого вони делегують до Верховної Ради.

Виборча антитерористична кампанія

Виборча антитерористична кампанія

Хоча й за надзвичайно складних умов, але й на сході України (на території, контрольованій силами АТО) таки відбулися дострокові парламентські вибори. До волевиявлення на Донбасі була прикута увага як міжнародних, так і українських спостерігачів.

Викрадення «для профілактики»

Викрадення «для профілактики»

За декілька днів до виборів стало відомо про таємниче зникнення голови громадського Люстраційного комітету Дніпропетровська Таміли Ульянової. 33-річна кандидат у нардепи по одному з мажоритарних виборчих округів у Дніпропетровську вийшла немовби буквально у домашніх капцях для того, щоб поспілкуватися з чоловіком, що представився як співробітник органів прокуратури.

Всі статті рубрики