«Містраль» відпливає в туманну даль

«Містраль» відпливає в туманну даль

Франція не віддасть Росії замовлені нею гелікоптероносці «Містраль» доти, доки на Донбасі триватиме війна. Відповідну заяву позавчора на брифінгу в Парижі зробив офіційний представник французького МЗС Ромен Надаль, відповідаючи на ультиматум, який наприкінці минулого тижня висунуло зовнішньополітичне відомство Росії.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Аматорський рекорд

Аматорський рекорд

У Великій Британії знайдено один із найбільших в історії скарбів вікінгів. Як повідомляє «Рейтер», коштовності понад тисячолітньої давнини виявив на півдні Шотландії, в графстві Дамфрізшир, шукач скарбів Дерек Макленнан. Найімовірніше, це здобич, яку захопили й заховали в землі вікінги, що робили набіги на Британські острови з VIII по XI століття.

Крок назад iз прицілом на прорив

Крок назад iз прицілом на прорив

Регіональна влада Каталонії відмовилася від проведення в листопаді референдуму щодо незалежності провінції від Іспанії, повідомляють іспанські ЗМІ. Учора прем’єр-міністр Каталонії Артур Мас зібрав iз цього приводу прес-конференцію, на якій заявив, що голосування про незалежність від Іспанії таки відбудеться 9 листопада, але це буде «не остаточне слово», повідомляє Бі-Бі-Сі.

Всі статті рубрики