Старі образи — хронічний стрес…

Старі образи — хронічний стрес…

Фізичне здоров’я залежить від психічної рівноваги: від здатності людини адекватно реагувати на різні життєві ситуації, абстрагуватися від дрібниць, які псують настрій і негативно впливають на психологічний стан. Американський психолог Тревіс Бредбері тривалий час аналізував, що допомагає людині зберігати спокій, а відтак — досягти успіху в житті.

Фігура цукерок не боїться

Фігура цукерок не боїться

Часом учені роблять такі відкриття, що змушують іншими очима поглянути на звичні речі і відмовитися від усталених стереотипів. Скажімо, на недавній конференції Європейської асоціації кардіологів прозвучала доповідь, автори якої спростували звичні уявлення про дієтичне харчування і про те, що в боротьбі із зайвою вагою обов’язково треба відмовлятися від солодкого.

Добре п’ється — легко живеться

Добре п’ється — легко живеться

Фахівці не втомлюються акцентувати на тому, що від достатньої кількості спожитої рідини залежить повноцінне функціонування всіх органів і систем організму. Зазвичай дієтологи рекомендують споживати 2-2,5 літра води та інших напоїв щодня. Які саме напої, на думку лікарів, найбільше допомагають нам бути здоровими?

Всі статті рубрики