Пелотон біля моря

Пелотон біля моря

Уперше Одеса прийматиме велотурнір всеукраїнського масштабу. До цієї осені він щороку проходив у Криму. У цей період клімат півострова був найбільш сприятливим для такого виду спорту. Після того, як Крим анексувала Росія, організаторам довелося шукати найбільш близький за температурними показниками регіон. Одещина підійшла за більшістю показників.

Життя на валізах

Життя на валізах

Верховна Рада на позачерговому засіданні мала розглянути законопроект «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб». Це вже друга спроба провести його в парламенті. Ще 28 серпня група депутатів, серед яких Ірина Геращенко, Андрій Шевченко, Валерій Пацкан, Ірина Луценко, подали проект закону до ВР, а 16 вересня його включили до порядку денного, але, вирішуючи більш «важливі» питання, навіть не спромоглися розглянути.

Московський джихад

Московський джихад

Останніми тижнями в анексованому Криму почали зникати безвісти кримські татари. У переважній більшості це пересічні громадяни, чоловіки, віком від 25 до 30 років, які не мають жодного відношення до громадсько-політичної діяльності. У Меджлісі вважають, що репресії й терор розпочато, оскільки кримські татари — це та частина населення, яка не піддалася на вмовляння президента РФ Володимира Путіна підтримати приєднання Криму до Росії.

Трупи для Путіна

Трупи для Путіна

У Раді нацбезпеки та оборони змушені констатувати, що очікування щодо встановлення режиму тиші не справдилися, адже терористи знову посилили артобстріли позицій сил АТО та житлових кварталів населених пунктів. За словами речника РНБО Андрія Лисенка, найбільшу кількість обстрілів військові злочинці здійснили під Дебальцевим і Старогнатівкою Донецької області та в районі міста Щастя Луганської області.

Запасаємося теплом

Запасаємося теплом

До 12 жовтня на території України опадів не очікується, переважатиме суха погода. Отож українці зможуть ще насолодитись таким бажаним сонцем. Про це під час брифінгу повідомив Микола Кульбіда, директор Українського гідрометцентру.

Всі статті рубрики