Образили Малиша

Образили Малиша

Представники «Айдару» обурені, що українська Феміда судить їхніх вояків за боротьбу із сепаратизмом. Хлопцям інкримінують незаконне викрадення людини, що передбачає покарання до п’яти років позбавлення волі. Після нічного засідання Печерського суду столиці двох бійців батальйону які, затримавши «заступника міністра охорони здоров’я «ЛНР» Павла Малиша, самі потрапили в ізолятор, випустили на волю.

А прокурор киває на суддю...

А прокурор киває на суддю...

Як стало відомо з посту на сторінці радника МВС Антона Геращенка, екс-«беркутівець» Садовник, який, нагадуємо, за рішенням суду перебував не під вартою, а лише під домашнім арештом, 3 жовтня не повернувся додому у призначену годину. «Дмитро Садовник, підозрюваний у співучасті в масових убивствах на Майдані, не повернувся додому о 23 00.

Вiд грiха подалi

Вiд грiха подалi

Після гучної заяви Петра Порошенка у Львові про готовність підписати Закон про люстрацію та звільнити очільника Держприкордонслужби Миколу Литвина народ з нетерпінням чекає появи на сайті Президента обох підписаних документів. Очевидно, що рано чи пізно це станеться, однак на момент, коли здавався номер, цієї інформації ще не було.

Ілліч на розпродаж

Ілліч на розпродаж

На православне свято Воздвиження місце поваленого пам’ятника Леніну в Харкові зайняв майже чотириметровий дерев’яний хрест. Канонічну стокілограмову конструкцію виготовили місцеві теслі на замовлення організації «Громадська варта Харкова». «Там був ідол. Ми розуміли, що це місце повинно бути освячене, повинна бути якась духовна оборона, захист, — пояснив ідею активістів лідер цієї групи Валентин Бистриченко. — Один із православних символів свободи — це хрест.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Тиша» не світить

«Тиша» не світить

Бажана «артилерійська тиша» так і не настала на Донбасі минулих вихідних. Як повідомляє прес-центр АТО, ще 5 жовтня о 12.00 сторонами було «оголошено режим повного припинення вогню — «режим тиші», згідно з раніше досягнутими домовленостями. Та незважаючи на це, бойовики й далі обстрілюють позиції українських сил, ведуть вогонь iз використанням артилерії великого калібру по силовиках в аеропорту Донецька тощо.

Всі статті рубрики