Кремлiвське кривосуддя

Кремлiвське кривосуддя

Російська Феміда продовжує випробовувати українську льотчицю. 13 жовтня в Москві у її справі відбудеться чергове засідання Басманного суду. Правосуддя сусідньої держави розглядатиме скаргу захисту про проведення судово-психіатричної експертизи та її перекваліфікації на амбулаторну.

Забити баки

Забити баки

Чергова сесія Черкаської обласної ради розпочалася з того, що, окрім депутатів, до сесійної зали зайшли активісти у камуфляжі й занесли туди та поставили поруч із трибуною сміттєві баки з наклеєними на них фотографіями народних депутатів України від Черкащини — Антона Яценка, Валенитина Ничипоренка, Геннадія Бобова, Володимира Зубика, Віктора Тимошенка та Михайла Поплавського, котрі знову мріють про крісло у Верховній Раді й збираються туди балотуватися.

ЧАС-опис

ЧАС-опис

У самому центрі Тернополя, на перехресті бульвару Шевченка та вулиць Сагайдачного і Кульчицької, встановили старовинний годинник — точну копію того, що стояв там на початку минулого століття, але був зруйнований під час жорстоких бомбардувань міста в роки Другої світової війни.

Похилений «Явір»

Похилений «Явір»

Сьогодні у Києві прощатимуться з одним із учасників квартету «Явір» Валентином Реусом. Високий, сивочолий, з глибоким колоритним басом, його не можна було не помітити ні на сцені, ні в житті. Свого часу відомий режисер Микола Мащенко хотів навіть зняти його в одному зі своїх фільмів, але якось не склалося.

Сатана у квітнику

Сатана у квітнику

Харківський майдан Свободи тепер вільний від бронзового постаменту Ілліча. Пізно вечері у неділю його знесли патріоти, повернувшись iз 8-тисячного мітингу на підтримку миру та єдності України. Спочатку вони хотіли привезти для монтажу важку техніку, але на це не дала згоди міліція.

Нема сподіваної тиші

Нема сподіваної тиші

«Губернатор» Донеччини Сергій Тарута вважає, що досягнуті домовленості про перемир’я на Донбасі недопрацьовані, мають безліч вад і не змінюють ситуацію на краще.

Всі статті рубрики