Терористи із синьо-жовтим прапором

Терористи із синьо-жовтим прапором

Навіть за межами зони АТО українці звикають жити в умовах небезпеки від терактів. Так, у Києві вже звичними стають постійні перекриття залізничних та автовокзалів, ледь не щоденні закриття на вхід-вихід окремих станцій метро після анонімних повідомлень про замінування того чи іншого об’єкта. Учора ж уже «мінували» будівлю Центральної виборчої комісії й Київської облради.

Іди в баню!

Іди в баню!

У Кіровограді правоохоронці затримали 53-річного власника лазні, який забезпечував своїх клієнтів не лише гарячою парильнею, а й «солодкою полуничкою». Бо до водних процедур у його бані пропонували ще й дівчат, причому до проституції залучалися і неповнолітні. У помешканні затриманого сутенера виявлено та вилучено гроші, мобільні телефони, записнички з телефонами повій.

Смертельний салют

Смертельний салют

Бригада швидкої медичної допомоги, котра прибула за викликом у розташоване поруч із райцентром Надвірна село Пнів, констатувала смерть 36-річного чоловіка у результаті вогнепального поранення грудної клітки. Слідчо-оперативна група міліції, що прибула слідом за медиками, невдовзі з’ясувала обставини трагедії.

Всі статті рубрики