УКРОП тримає порох сухим

УКРОП тримає порох сухим

Після оголошення перемир’я вдалося звільнити близько 650 заручників, ще 500 перебувають у полоні бойовиків, повідомив Президент Петро Порошенко, перебуваючи позавчора в Маріуполі. Знаючи, що глава держави перебуває в цьому півмільйонному місті, де наприкінці минулого тижня нашими бійцями було відбито всі спроби його захопити, окупанти обстріляли блокпости українських міст на околицях. «Думали налякати.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ніхто не забутий

Ніхто не забутий

Від початку вересня пошуковці експедиції ВГО «Союз Народна пам’ять», що спеціалізується на розшуку поховань часів Першої та Другої світових воєн, долучилися ще до однієї небезпечної, але важливої місії: на території, підконтрольній бойовикам, під обстрілами, серед розтяжок і мін, вони розшукують і евакуйовують у безпечні місця тіла загиблих українських військовослужбовців. Про перші результати своєї роботи вони розповіли вчора журналістам.

БУКвальна катастрофа

БУКвальна катастрофа

«Боїнг-777» Малайзійських авіаліній розпався в повітрі в результаті структурних пошкоджень, викликаних великою кількістю об’єктів високої енергії, що проникли в нього ззовні», — таким є офіційний висновок нідерландських експертів, які більше місяця вивчали причини катастрофи пасажирського лайнера Малайзійських авіаліній.

Навіки у строю

Навіки у строю

Прощання із шістьма захисниками України, сумськими артилеристами, відбулося у приміщенні Театру імені Щепкіна. Солдат Сергій Куценко, 32 роки; молодший сержант Ігор Завальний, 22 роки; старший лейтенант Микола Осипов, 46 років; старший сержант Володимир Переяслов, 31 рік; старший лейтенант Віталій Бей, 30 років; сержант Руслан Андра, 20 років — ці імена тепер навічно будуть вписані в історію Сум.

Квартирне питання

Квартирне питання

За ініціативою громадської організації «Народна допомога Тернопіль» та управління соціального захисту населення обласної державної адміністрації в Тернополі організовано Центр обліку для осіб без постійного місця проживання.

Під бризом

Під бризом

Сьогодні у північно-західній частині Чорного моря завершується двостороннє навчання Військово-Морських сил Збройних сил України та Військово-морських сил США «Сі Бриз-2014». Урочиста церемонія відкриття маневрів відбулася 8 вересня на есмінці ВМС США «Росс». Протягом трьох днів учасники відпрацьовували в морі заходи з контролю за цивільним судноплавством, пошуку і виявлення судна-порушника, проведення доглядових операцій, надання допомоги кораблю, що зазнав аварії, тощо.

Всі статті рубрики