Скарби Президента

Скарби Президента

Зазвичай речі з музею української спадщини зберігаються у Віктора Ющенка вдома. Але напередодні Дня Незалежності було прийнято рішення показати цю красу, зібрану з різних куточків України, широкому загалу. Експозицію вирішили розмістити в аутлет-містечку «Мануфактура», що в селі Ходосівка на Обухівському шосе, куди й завітали журналісти «УМ».

Ми й так бачимо, хлопчику, що ти не москаль

Ми й так бачимо, хлопчику, що ти не москаль

Поки вороги намагаються знищити Україну, національна свідомість її народу лише зміцнюється, як зростає і визнання нації у світі. Причому відбувається це на всіх рівнях. От і в Тернополі нещодавно мав місце випадок, який не міг не втішити. До місцевого фотоательє «АртЛюкс» молоде нігерійське подружжя принесло на найпершу в його житті фотосесію свого півторамісячного первістка.

Офiцерiв багато не буває

Офiцерiв багато не буває

Учора студентську родину Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, котрий у Шевченковому краї є лідером у рейтингу з прийому абітурієнтів, поповнили більше півтори тисячі першокурсників. Тепер в університеті, до складу якого входять вісім навчально-наукових інститутів, навчатиметься більше 8000 студентів. І не лише жителі області, а й молодь з інших регіонів України.

Всі статті рубрики