Йолки, Майдан без «Йолки»

Йолки, Майдан без «Йолки»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Учора металевий каркас «Йолки» Януковича, яка стала своєрідним символом Євромайдану і весь цей час простояла в центрі столиці, прикрашена прапорами та політичними плакатами і гаслами, таки остаточно демонтували і вивезли з Майдану. Щоправда — недалеко.

Місія можлива?

Місія можлива?

У неділю, 17 серпня, у Свято-Успенському соборі Києво-Печерської лаври відбудеться церемонія інтронізації нового предстоятеля УПЦ МП митрополита Онуфрія. Як повідомляла «УМ», саме його було обрано спадкоємцем митрополита Володимира на Соборі єпископів УПЦ МП, що відбувся в Києво-Печерській лаврі.

Буян Мамай

Буян Мамай

13 серпня близько 8-ї години вечора у Полтаві по вулиці Фрунзе в напрямку вулиці Автобазівської рухався автомобіль «Субару», керував ним 41-річний житель Харківської області, котрий, як виявилося після експертизи, був у нетверезому стані.

«Ми в такi крокували далi»

«Ми в такi крокували далi»

Легенда російського року Андрій Макаревич, якого на батькiвщинi піддали обструкції за його відкриту підтримку України, вкотре підтвердив реноме людини, яка не прогинається під мінливий світ, а прагне в усьому мати свою думку. Днями він відвідав Донбас, зустрівся з жителями звільненого Слов’янська, завітав до практично зруйнованої «градами» Семенівки та дав благодійний концерт у Святогірську.

Монополії під носом Антимонопольного

Монополії під носом Антимонопольного

Експерти попереджали про цю небезпеку давно: разом із неконтрольованим зростанням вартості долара почнуть дорожчати й інші групи товарів. Насамперед автомобільне пальне. Але навіть вони здивувалися, яким стрімким, всеоохопним і незворотнім вийшло це подорожчання у виконанні українських нафтотрейдерів.

Наші вже в Донецьку

Наші вже в Донецьку

У зоні АТО не припиняються запеклі бої, в ході яких українські визволителі нарощують успіх. Так, позавчора ввечері бійці Нацгвардії без втрат звільнили від терористів місто Гірське, що на Луганщині. Це найближчий рубіж до Стаханова, де знаходиться велике угруповання бойовиків. За попередню добу сили антитерору вступили у два десятки боїв із терористами в зоні АТО та із російськими диверсантами на кордоні.

Всі статті рубрики