Із полону — на будову

Із полону — на будову

До 1 вересня всі слов’янські школярі сядуть за парти у відремонтованих школах. Жодну установу освіти в місті не буде закрито чи перепрофільовано, повідомив журналістам начальник міського відділу освіти Олександр Зубарєв. Загалом у Слов’янську налічується 25 шкіл, частина з них серйозно постраждала.

Приїхали з Миром

Приїхали з Миром

Не тільки люди страждають від бойових дій на сході країни. Свою домівку втратили і п’ятеро дельфінів, які раніше розважали гостей донецького дельфінарію.

«Ми до останнього часу сподівалися, що переїзд не знадобиться.

З «канонічною церквою» — не по дорозі

З «канонічною церквою» — не по дорозі

Попри те, що в Україні церква формально відділена від держави, хвиля патріотизму, яка охопила суспільство на тлі останніх подій, починає впливати і на церковне життя. Днями Свято-Параскевська громада села Солонів Радивилівського району, що на Рівненщині, яка належала до УПЦ МП, на парафіяльних зборах одноголосно висловилася за приєднання до УПЦ Київського патріархату.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Зачистити» поодинці

«Зачистити» поодинці

Сили антитерору продовжують звільняти Донбас від терористів та російських найманців. Позавчора під вечір силами батальйонів спеціального призначення «Азов», «Дніпро», «Донбас» і «Шахтарськ» було звільнено три населенi пункти на Луганщині. Зокрема, місто обласного значення Первомайськ та два селища міського типу Попаснянського району — Комишуваха та Калинове.

«Я вам пишу...»

«Я вам пишу...»

«Мир і спокій — це головне. Я малюю зараз для тих, хто воює за нашу країну. Якщо я домалюю до кінця, то вони, мабуть, будуть раді», — ділиться з «УМ» шестирічний киянин Данилко Вакуленко. Він був серед тих, хто вчора у столичному парку Шевченка став одним із учасників акції на підтримку бійців АТО та мешканців Донбасу.

Заручники війни

Заручники війни

Дітей-інвалідів, викрадених терористами з Будинку малятка в Луганську, повернуть на Батьківщину. Цю інформацію підтвердив заступник глави адміністрації Президента України Валерій Чалий. Нині ж, оскільки випадки викрадення дітей терористами «ДНР» і «ЛНР» трапляються не вперше, вирішують питання про загальну евакуації дітей із зони АТО.

Всі статті рубрики