Своїх не здаємо

Своїх не здаємо

Більше сотні активістів громадських організацій кілька днів тримали в облозі Жовтневий районний суд Запоріжжя, де в ці дні проходило слухання справ 41-го бійця 51-ї механізованої бригади, яких звинувачували в дезертирстві і в тому, що вони перейшли на територію Росії і кілька днів перебували там.

Щоб не переживали за тил

Щоб не переживали за тил

У той час, як багато хто з бійців, які нині воюють на сході, не мають навіть довідки про участь в АТО, міська влада Львова взяла на себе особисті гарантії як матеріального, так і соціального забезпечення воїнів та членів їхніх родин.

«Герой» за чужий кошт

«Герой» за чужий кошт

У місті Сміла на Черкащині розгорівся неабиякий скандал. Тамтешні волонтери, які регулярно закуповують та передають нашим воякам на сході вантажі з продуктами та військовим обладнанням, із здивуванням прочитали в місцевій газеті, що останній вантаж прикордонники отримали від імені... міського голови Вадима Решетняка, який викликався супроводжувати гуманітарну допомогу.

Усе для перемоги

Усе для перемоги

Якщо ви мрієте отримати ексклюзивну подушечку, вишиту відомою співачкою і майстринею Анжелікою Рудницькою, у вас з’явився непоганий шанс. Днями Анжеліка виставила на продаж подушечки-думочки з колекції «Радісний дім», щоб підтримати наших бійців. «Раніше ці подушечки я дарувала своїм друзям. Вони прикрашають будинки багатьох відомих людей.

Замiсть знеболювальних — презервативи

Замiсть знеболювальних — презервативи

Міністерство охорони здоров’я не може забезпечити всім необхідним військових, які воюють у зоні АТО та лікуються в госпіталях. Кошти, закладені в бюджет, давно вже використані, і лише 7% iз бюджету використовують на медикаменти.

У наступ — без «реклами»

У наступ — без «реклами»

Анонс представників добровольчих батальйонів «Азов» і «Шахтарськ» про початок штурму Донецька в понеділок спричинив запеклу дискусію в медіа-просторі щодо доцільності оприлюднення планів бойових дій. Адже частина бійців потрапила в засідку, більше десяти з них було поранено.

Остання з роду Скоропадських

Остання з роду Скоропадських

Портрет жінки з траурною стрічкою, поряд свічка та ікона — у Музеї гетьманства вшановують пам’ять Олени Отт-Скоропадської, доньки українського гетьмана Павла Скоропадського. Остання представниця гетьманського роду пішла з життя 4 серпня у Швейцарії.

Всі статті рубрики