Бiлий, але не пухнастий

Бiлий, але не пухнастий

З огляду на нинішню ситуацію він міг би стати просто знахідкою для української армії. ПАТ «АвтоКрАЗ» — єдиний в Україні виробник важких вантажних автомобілів з повним технологічним циклом виробництва — цього разу представило спочатку на одній із головних світових виставок у галузі технологій наземної і протиповітряної оборони Eurosatory—2014 у Парижі, яка проходила із 16 по 20 червня, а згодом і на найбільшій у Європі виставці озброєння та оборонних технологій сухопутних військ Defence Venicle Dynamics (DVD—2014), що відбулася на полігоні Мільбрука у Великобританії, сучасний броньований автомобіль KrAZ—MPV Shrek One класу MPV (Mine Protected Venicle).

Канiкули. Пора здiйснювати подвиги

Канiкули. Пора здiйснювати подвиги

Справжнім героєм став 14-річний школяр Станіслав Омельчук із селища Мартинівка. За свій вчинок хлопець увійшов до числа номінантів на звання «Герой-рятувальник року» і вже восени може отримати нагороду та цінний приз вiд керівництва ДСНС України.

Щоб трояндами i не пахло

Щоб трояндами i не пахло

У той час, коли у Києві правоохоронцям не дають спокою телефонні терористи, «мінуючи» торговельні центри та вокзали, у Черкасах завівся «екологічний терорист» і взявся шантажувати Черкаський садовий центр «Сад мрій», який займається озелененням міста.

Всі статті рубрики