Путін програв Гаазький суд

Путін програв Гаазький суд

ЗРосія програла суд на 50 мільярдів доларів. Саме таку космічну суму, згідно з рішенням Арбітражного суду в Гаазі, офіційна Москва має сплатити колишнім власникам нафтового гіганта «ЮКОС». Після арешту в жовтні 2003 року Михайла Ходорковського, співзасновника і співвласника, у компанії настали скрутні часи. І зрештою 2006 року «ЮКОС» оголосив себе банкрутом, а ще через рік був ліквідований. Левову частку підприємства було передано концерну «Роснєфть», який очолює наближений до Володимира Путіна Ігор Сєчин.

Воїни світла проти імперії зла

Воїни світла проти імперії зла

Світ стоїть на порозі великих подій, центром яких стала Україна. Таку думку висловив у своєму «Фейсбуці» екс-президент Грузії Михаїл Саакашвілі. «Якщо Майдан був початком політичного кінця Російської імперії, то неминуча перемога українських збройних сил у Донецьку ознаменує вирішальну воєнну поразку Путіна, його системи з усіма своїми ставлениками в Європі й по всьому пострадянському простору», — вважає політик.

Коли ж уже «накриє»?

Коли ж уже «накриє»?

Сьогодні у Брюсселі можуть ухвалити-таки рішення про санкції щодо Росії, які «в народі» охрестили «третьою хвилею». Йдеться не про затвердження нового пакета заходів, а лише про попереднє його схвалення, після чого для офіційного запровадження санкцій у дію має зібратися позачерговий саміт лідерів ЄС.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики