При падiннi вдарився головою

При падiннi вдарився головою

Цього разу сумна доля спіткала пам’ятник Леніну в селі Орловка Ясинуватського району на Донеччині. Скинули «вождя» у понеділок бійці добровільних батальйонів «Дніпро-1», «Донбас» і «Правий сектор», а відповідне відео з’явилося в мережі інтернет учора. Бійці з вигуками «Слава Україні!» та «Героям слава!» закинули мотузку на голову чавунній скульптурі і дружно смикнули вниз.

Зіпсований «іфтар»

Зіпсований «іфтар»

У Бахчисараї під час святкування одного з найбільших мусульманських релігійних свят, що називається Ніч упризначення, невідомі ввірвалися з обшуком до приміщення кримськотатарського кафе «Мусафір». У цей час у закладі було понад 100 людей — вони зібралися на ритуальний обід «іфтар» (розговіння).

Висотна провокація?

Висотна провокація?

Своєрідний спосіб вирішення житлової проблеми біженців із Криму та відновлення соціальної справедливості обрали депутати-«свободівці» Ігор Мірошниченко та Едуард Леонов. У вівторок вони привели кілька кримських родин із жінками та дітьми до офісу житлового комплексу «Елегант» у столиці і, забравши документи та дублікати ключів від квартир елітної новобудови на вулиці Жилянській,120, заселили їх на трьох поверхах будинку.

Скорботний вантаж

Скорботний вантаж

Жалобна церемонія за загиблими в авіакастрофі Боїнга 777 пройшла учора в Міжнародному аеропорту «Харків». У ній брали участь дипломати з багатьох країн світу, чиновники та іноземні експерти, які прибули в Україну одразу після трагедії. Після цього літаки зі скорботним вантажем відлетіли до Голландії, де їх приймали королівська родина та найвище керівництво держави. Ідентифікацію ж решток тіл загиблих проводитимуть в Амстердамі, що має одну з найкращих у світі лабораторію для проведення подібних експертиз.

Полюбив Путiна в «Однокласниках»

Полюбив Путiна в «Однокласниках»

Користування соціальною мережею добряче підмочило репутацію військовому комісару Полтавщини Борису Павлову. Річ у тім, що громадські активісти, котрі зайшли на його персональну сторінку в «Однокласниках», були дуже здивовані й обурені антиукраїнськими висловлюваннями військкома: не криючись, той говорив про свої симпатії до дій російського президента про те, що південний схід України має відійти до сусідньої держави, що не вважає Петра Порошенка легітимним Президентом тощо. Це й стало останньою краплею — ота провокаційна інформація в соцмережі й зірвала громадськість.

У них — свої рахунки

У них — свої рахунки

Понад шість тисяч уболівальників футбольних клубів «Шахтар», «Карпати» та «Динамо» пройшли містом від площі Ринок і аж до стадіону «Арена Львів». Слід наголосити, що ще донедавна вболівальники «Шахтаря» та «Динамо» були запеклими ворогами і мало яка зустріч обходилася без протистояння та з’ясовування стосунків. Однак у нових реаліях усі «ультрас» вирішили об’єднатися заради спільної мети — Єдиної України.

Тільки не зупинятися!

Тільки не зупинятися!

За останню добу сили АТО ще більше стиснули коло, у яке потрапили терористи, що намагаються прориватися до кордону з Росією. Після звільнення Попасної та Сіверськодонецька, де українські війська зустрічали оплесками, бійці української армії учора продовжували зачистку Лисичанська, де, за свідченнями очевидців, лишилися загони кадировських найманців, та розпочали бої на околицях Горлівки. Бої тривають і на околицях Донецька та Луганська. «Вони побігли. Вмирати не хочеться нікому. Всі ці розхвалені «батальйони-привиди», «ополчення мозкового», «кубанські козацтва» та інша нечисть.

Всі статті рубрики