Газовий вальс

Газовий вальс

Визнавши персонами нон-грата деяких наближених до президента Росії політиків, Євросоюз уникає прямих санкцій щодо самого Володимира Путіна. Тож учора кремлівський господар сміливо поїхав з офіційним візитом до Австрії. Це друга подорож Путіна в країну Європейського Союзу після початку російсько-української кризи.

На порядку денному — Україна

На порядку денному — Україна

У Брюсселі вчора стартував дводенний саміт міністрів закордонних справ держав-членів НАТО. Порядок денний не передбачає ухвалення якихось суттєвих рішень. Очільники дипломатії країн Північноатлантичного Альянсу обговорять питання підтримки України й зустрінуться з новим главою української дипломатії Павлом Клімкіним, який ознайомить колег із найважливішими пунктами мирного плану Президента Петра Порошенка.

Швидкість у наших інтересах?

Швидкість у наших інтересах?

Україна має невідкладно ратифікувати Угоду про асоціацію з Євросоюзом, якщо хоче уникнути скасування торговельних преференцій, наданих ЄС у березні. Про це заявив учора на семінарі «Угода про асоціацію – можливості для українського бізнесу» керівник управління програм допомоги в представництві ЄС в Україні Ендрю Разбаш, повідомляє «Європейська правда».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики