1000 гривень за втечу

1000 гривень за втечу

Потік біженців, які тікають із зони протистояння, усе зростає. За інформацією ТСН, лише за минулий тиждень Донецьку область залишило більше 15 тисяч жителів. Як повідомляють самі біженці, перетнути умовний кордон буває не так просто — сепаратисти встановили своєрідну таксу за перетин блокпостів.

Двічі по два — таки чотири

Двічі по два — таки чотири

Нарешті сотні помилок у підручниках iз математики, як і переповнені русизмами підручники «Буквар», «Українська мова» і «Літературні читання», зникнуть iз поличок маленьких школярів. Міністр освіти Сергій Квіт заявив про скасування друку підручників iз помилками для 4—7 класів, які минулого року викликали бурхливий резонанс у суспільстві.

І шумить, і гуде

І шумить, і гуде

Не встиг Київ обсохнути після травневих дощів, як знову небо затягнули хмари, а температура знизилася до комфортних 20-25 градусів. Як повідомили в Гідрометеоцентрі, така погода — з короткочасними грозовими дощами, подекуди шквалами та градом, протримається до кінця наступного тижня по всій Україні.

Десять років на роздуми

Десять років на роздуми

Десять років позбавлення волі — такий вирок Білопільський районний суд виніс водію «маршрутки», який став головним винуватцем лютневої трагедії. Нагадаємо, аварія сталася на залізничному переїзді «23-й кілометр» перегону «Вири—Амбари».

Не знаючи броду

Не знаючи броду

Минулий вівторок став для 75-річного жителя Черкас ще одним днем народження. Цього дня він дивом залишився живим — із бурхливого Дніпра його витягли рятувальники Черкаської міської комунальної аварійно-рятувальної служби.

Коли потяг у Крим загуркоче

Коли потяг у Крим загуркоче

Відтепер відпочинок в анексованому Криму для пересічних українців стає ще більш недосяжним. Як відомо, авіарейси сюди з материкової України скасовані ще в березні. Залишається лише автобусне і залізничне сполучення. Щоправда, з Сімферополя і Ялти до Києва автобуси більше не ходять.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Бий своїх

Бий своїх

Схоже, так званому «міністрові оборони Донецької народної республіки», росіянину Ігорю Гіркіну на прізвисько «Стрілок» набридли ігри в демократію і він починає відверто показувати, хто в домі господар. У вівторок під його гарячу руку потрапив самопроголошений мер Слов’янська В’ячеслав Пономарьов.

Нічого надзвичайного?

Нічого надзвичайного?

Незважаючи на заклик новообраного Президента Петра Порошенка скласти зброю, терористи на Донбасі робити це не поспішають. Водночас керівництво держави не квапиться вводити надзвичайний стан у Донецькій та Луганській областях: жодних консультацій із цього приводу між главою держави і урядом ще не було.

Всі статті рубрики