З нагайкою — на церкву

З нагайкою — на церкву

Рівно чотири роки тому наша газета розлого розповідала про праведні справи протоієрея Івана Катькала — настоятеля церкви Покрови Пресвятої Богородиці у селі Перевальному Сімферопольського району. Духовник Кримської і Сімферопольської єпархії Київського патріархату поєднує Божу службу зі справами не менш праведними, які на вустах людей далеко за межами Перевального і навіть Криму.

«І покажем, що ми браття...»

«І покажем, що ми браття...»

Ура-патріотична проросійська ейфорія в Криму на тлі порожніх пляжів та зростання цін поволі вщухає. І все більший резонанс отримують акції українських патріотів, які зберігають вірність своїй землі.

«Пiдмочений» рекорд

«Пiдмочений» рекорд

Дощі в столиці минулого тижня побили всі рекорди. Протягом травня тут випало 172 мм опадів при нормі 53 мм, що є абсолютним рекордом для травня за всю історію ведення спостережень, починаючи з 1871 р, повідомив під час брифінгу в понеділок директор Українського гідрометцентру Микола Кульбіда.

«Хто підніме меч...»

«Хто підніме меч...»

На тлі того, наскільки дружно Дніпропетровщина нині згуртувалася проти російської агресії, цей трагічний випадок може стати, швидше, винятком iз правила. Адже на Донбасі, допомагаючи сепаратистам, загинув відомий священик.

Тверезий протест

Тверезий протест

Питання, що робити з Майданом, досі лишається відкритим. Віталій Кличко після першої гучної заяви про те, що «Майдан виконав свою місію», пішов на поступки, заявивши на недільному вічі, що він iз народом. «Хтось там каже, що Кличко говорив розігнати Майдан.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У бій ідуть «зелені кашкети»

У бій ідуть «зелені кашкети»

Мешканці Слов’янська та інших міст сходу країни фотографують свої паспорти і поруч розміщують напис: «Врятуйте людей Донбасу від російських терористів». Відповідні світлини вони завантажують у соціальні мережі, їхній патріотичний флешмоб вельми популярний в iнтернеті.

Всі статті рубрики