Кримські «бермуди»

Кримські «бермуди»

Спочатку з поля зору рідні й близьких пропав Леонід Корж, а згодом, п’ять днів тому, і Тимур Шаймардинов. Обидва мешкають у Сімферополі. Учора цивільна дружина останнього мала офіційно звернутись із заявою про його зникнення до місцевої поліції. Спроби ж місцевих медіа отримати бодай якийсь коментар прес-служби місцевого управління ФСБ і поліції були марними — їхні телефони відразу ж «скидалися».

Здрастуй, зона рубльова

Здрастуй, зона рубльова

Хоча ще не так давно кремлівські власті не переставали повторювати, що російський рубль і українська гривня паралельно будуть в обігу у нових федеральних утвореннях — Республіці Крим і Севастополі — аж до 1 січня 2016.

Кредитна пастка

Кредитна пастка

Україну можна сміливо назвати «країною позик», бо їх має чимала кількість громадян. «Майже кожен другий — позичальник. А решта — поручителі»,— саме так охарактеризувала масштаб проблеми повернення валютних кредитів колишній колектор Тетяна Ващенко.

Краще піЗНО, ніж ніколи

Краще піЗНО, ніж ніколи

Ситуація на сході України вплинула і на випускників. Нині, у зв’язку з подіями, практично в усіх школах Донбасу навчання достроково завершено: дітей відправили на канікули, а підсумкові оцінки виставляються на основі поточних. А от ЗНО на Донбасі таки відбудеться — хоча і з затримкою на місяць. «Таке рішення було прийнято через небезпеку для учасникiв — дітей і педагогiв; через неможливість доставити тестові матеріали.

«Як тебе не любити»...

«Як тебе не любити»...

Цього року з Днем Києва у столиці вийшла невеличка плутанина. Офіційно він мав бути 24-25 травня, однак саме на ці дні припали дострокові вибори Президента. Тож святкування довелося перенести на тиждень уперед — на межу весни і літа, поєднавши з програмою відзначення Міжнародного дня захисту дітей.

«Слов’янськ давно був би наш!»

«Слов’янськ давно був би наш!»

Учорашній день знову став «чорним» четвергом для сил антитерору: поблизу Слов’янська терористи з сучасного російського ПЗРК збили вертоліт з українськими бійцями Нацгвардiї i спецпiдроздiлу МВС, які летіли на базу відпочинку в рамках ротації. Перед цим «вертушка» доставила на гору Карачун продукти, воду та бронежилети. Назад поверталася із правоохоронцями на чолi з генерал-майором Нацгвардiї Сергiїм Кульчицьким.

Всі статті рубрики