Якісне тамування кіноспраги

Якісне тамування кіноспраги

Захоплюючу медіа-освіту і культурну розвагу подарує дітям та підліткам міжнародний «Чілдрен Кінофест». Від сьогодні й до першого червня кияни — батьки і діти — зможуть відвідати перший кінофестиваль, який, за обіцянками організаторів, відтепер проводитимуть щороку. Для цього варто лише завітати до столичного кінотеатру «Київ», львівського «Планета кіно» або ж у кінотеатри Донецька та Одеси.

І перед ким тепер роздягатися?

І перед ким тепер роздягатися?

У кращий світ відійшла американська модель та фотограф Бенні Ігер, про це повідомив її агент Ед Крістін. Бенні тиждень провела у лікарні та померла від серцевої недостатностi. Їй було 85 років. Бенні Ігер була моделлю та фотографом у стилі «пін-ап». Культурна спадщина — тисячі американських постерів iз її моделями, популяризація еротичного напряму у фотомистецтві та більше 10 книжок iз мистецтва фотозйомки. Бенні Ігер відкрила світові таких моделей, як Бетті Пейдж, Ліза Вінтер та інші.

Живи за Шевченком!

Живи за Шевченком!

До святкування Дня Конституції залишився рівно місяць. Але вже сьогодні є привід поговорити про підготовку до державного свята України. Раніше у цей день на майдані Незалежності традиційно проходив концерт. Люди під сценою пили пиво, їли хот-доги, танцювали, словом, на повну відривалися у свій офіційний вихідний.

Всі статті рубрики