Хто ЗРАДiв найманцям?

Хто ЗРАДiв найманцям?

Ще з початку заворушень на сході було зрозуміло, що не всі українські правоохоронці готові захищати громадян країни, проте ніхто не очікував, що донецька та луганська міліція настільки масово підтримуватиме сепаратистів. Відеокадри, на яких показано, як терористи стріляють з-за спини міліції, не стали сенсацією для українців. Місцеві правоохоронці давно не відстоюють безпеку мирних мешканців сходу.

Комуністи, на вихід!

Комуністи, на вихід!

У понеділок увечері невідомi, скориставшись «болгаркою», вирізали залізні двері та захопили приміщення міськкому Комуністичної партії України в Дніпропетровську. Як повідомляють у прес-службі КПУ, ще одна група намагалася захопити обком партії, але їй завадила державна охорона.

«Новоросія» тріщить

«Новоросія» тріщить

Не встигли лідери самопроголошених Донецької та Луганської народних республік оголосити про створення нової держави Новоросія, як із їхнього боку посипалися взаємні обвинувачення у зраді. Так, учора інформаційні агенції, з посиланням на прес-службу лідера ЛНР Валерія Болотова, розповсюдили заяву останнього, у якій Болотов назвав свого соратника по коаліції, лідера ДНР Дениса Пушиліна (після того як він «здав Донецьк»), зрадником і оголосив йому війну.

Зливи без зливiв

Зливи без зливiв

Останніми днями виходити з дому без парасольки було ризиковано: літню спеку до +30 практично щодня «охолоджували» рясні весняні дощі з грозами. Крім як для людського здоров’я і почуття гумору, така «гойдалка» стала неабияким випробуванням для зливневих стоків великих міст.

До повного знищення

До повного знищення

Антитерористична операція проводитиметься на сході України до повного знищення бойовиків, «доки на території України не залишиться жодного терориста», заявляє перший віце-прем’єр-міністр Віталій Ярема. Спецоперація сил антитерору, яка була вельми млявою півтора місяця, з понеділка стала наступальною: військові і правоохоронці вдалися до рішучих і результативних дій.

Засудити «Газпром»

Засудити «Газпром»

«Газовий» годинник почав відлік останньої доби, що залишилася до вирішення суперечки з Росією. Варіантів назагал два: або початок нової «газової» війни з невідомим результатом, або перехід на нові рівноправні стосунки. Власне кажучи, й перенесення засідання Кабміну із середи на вівторок не в останню чергу було зумовлене підготовкою до дня Х у двосторонньому діалозі.

Всі статті рубрики