Майстер камери — у камерi

Майстер камери — у камерi

Учора українські кінематографісти з барабанами та українськими прапорами пікетували посольство Росії, вимагаючи звільнити українського кінорежисера Олега Сенцова, затриманого в Криму співробітниками ФСБ.

Вендета по-днiпропетровськи

Вендета по-днiпропетровськи

Будинок скандального нардепа Олега Царьова, який є публічним рупором сепаратистів на сході та півдні України, з другої спроби таки спалили. Про це сам нардеп повідомив на своїй сторінці у «Фейсбуці». «Сьогодні вночі спалили мій дім у Дніпропетровську.

«А Баба Яга проти»

«А Баба Яга проти»

Після того як ідея з референдумом та «незалежність» самопроголошених Донецької та Луганської народних республік, фактично, зазнала краху, сепаратисти та їхні «ляльководи» з Кремля роблять ставку на зрив майбутніх президентських виборів у цих регіонах, щоб потім поставити під сумнів легітимність загального волевиявлення.

Їсти хочеться...

Їсти хочеться...

Не довго протримався Крим без українських продуктів. Учора на в’їзді на Кримський півострів знову спостерігалося небачене скупчення фур — «Росспоживнагляд» напередодні повідомив про тимчасове зняття своєї заборони на ввезення продуктів харчування в Крим.

Семеро вбивць Небесної сотні

Семеро вбивць Небесної сотні

Міліція встановила вбивць 46 героїв Небесної сотні, які загинули під час протистояння з режимом Януковича. Як повідомляє із посиланням на власні джерела ТСН, про це йшлося на закритій нараді позавчора, на якій міліція та прокуратура звітували про результати розслідувань перед родичами загиблих євромайданівців.

Всі статті рубрики