«Останнім шляхом Кобзаря»

«Останнім шляхом Кобзаря»

Відучора на черкаській землі, на якій у Моринцях 200 років тому народився великий Кобзар, розпочалися Шевченківські дні. Вони триватимуть до 22 травня — 153-ї річниці перепоховання Тараса Шевченка на Чернечій горі у Каневі.

Гетьман змінив прописку

Гетьман змінив прописку

До Харкова вже привезли пам’ятник гетьману Сагайдачному і стелу, присвячену 10-річчю Військово-Морських Сил України, які наприкінці минулого місяця були демонтовані у Севастополі. Рішення позбутися обох монументів тамтешній, призначений Путіним, мер Сергій Міняйло пояснив тим, що вони перестали відповідати духу та історії міста.

Ванна стала пасткою

Ванна стала пасткою

47-річний житель Черкас подзвонив у міліцію i тривожно повідомив, що два дні поспіль сусід зверху заливає його квартиру водою. Коли ж люди стукають до нього, він чомусь не відчиняє двері, хоча чути його голос. За вказаною адресою виїхали оперативники, аби з’ясувати, що за біда сталося з людиною.

Що не зруйнував вибух, розтягують бандити

Що не зруйнував вибух, розтягують бандити

Співробітники патрульної служби міліції Миколаєва по гарячих слідах затримали двох чоловіків iз мішками, в яких були шматки металевої арматури з будинку по вулиці Лазурна, 40. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 185 КК України (крадіжка).

Всі статті рубрики