Мокра справа

Мокра справа

Травнева злива, яка пройшлася цими днями, завдала чимало лиха городам та приватним садибам, надто на заходi України. Найбільше постраждало Прикарпаття та Львівщина, де випала майже двомісячна норма опадів. Рівень води в річках піднявся, через що підтопленими виявилися лише на Львівщині понад півтисячі будинків у 14 населених пунктах.

Пекельна кухня

Пекельна кухня

Біда сталася вчора у селі Синиця Христинівського району у приватній оселі по вулиці Пролетарській, 9. Удосвіта тамтешня господиня зайшла до літньої кухні, аби приготувати на газовій плиті сніданок. Але замість цього пролунав вибух, під час якого стіни споруди були повністю зруйновані, а дах «осів» на землю.

Молочна «дієта»

Молочна «дієта»

У суботу контрольно-пропускні пункти на кордоні Криму з материковою Україною виявилися зачиненими для автомобілів, які везли на півострів продукти. Постачальникам українських продуктів самооборонці оголосили рішення самопроголошеного кримського уряду, згідно з яким надалі на постачання кожного виду продукції потрібно буде отримувати дозвіл кримського відділення Росспоживнагляду.

«Гарматне м’ясо» шукайте деінде

«Гарматне м’ясо» шукайте деінде

В останні кілька днів не відбулося кардинальних змін у розв’язанні проблеми криміналізації Донбасу. З одного боку терористи (Генпрокуратура офіційно визнала самопроголошені Донецьку і Луганську народні республіки терористичними організаціями) взяли практично під повний контроль Луганськ і Донецьк, а вся їхня активність спрямована на зрив президентських виборiв саме в цих регіонах.

ФАНтастичні патріоти

ФАНтастичні патріоти

По-своєму вирішили відсвяткувати завершення Прем’єр-ліги футбольні фани команд «Динамо», «Зоря», «Чорноморець», «Карпати», «Металіст» та «Ворскла». У неділю, після завершення ігор, вони влаштували на Пішохідному мосту в столиці грандіозне фаєр-шоу на знак того, що Україна є неподільною.

Всі статті рубрики