Із білих халатів — у білі берети

Із білих халатів — у білі берети

Підступна путінська війна кривавиться далеко на сході, однак у Західній Україні також готуються до гіршого. Так тернопільські медики створили спеціальний загін «Білі берети», до якого входять кваліфіковані фахівці різного профілю, що пройшли через горнило столичного Майдану.

Потрапила пiд «УДАР»?

Потрапила пiд «УДАР»?

На довгоочікуваних виборах столичного мера, які відбудуться 25 травня паралельно з президентськими, з’явилася нова інтрига: у ніч на середу територіальна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидатом у мери Києва депутата ВР від «Батьківщини» Лесі Оробець.

Так усе-таки самогубця?

Так усе-таки самогубця?

За останню добу рятувальникам вдалося звільнити з бетонних «пасток» та передати медикам вісьмох мешканців будинку, що вибухнув. Доля ще трьох осіб (у тому числі двох молодих жінок, що мешкали на першому поверсі) на момент здачі номера лишалася невідомою. Усього ж під завалами було знайдено тіла п’ятьох загиблих.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

І знову коротке замикання?

І знову коротке замикання?

Трагедія сталася в прикордонному з Кримом Генічеському районі Херсонщини, поблизу села Рівне, де дислокується один із підрозділів українських військових. За попередньою інформацією, причиною вибуху самохідної артилерійської установки (САУ) стало коротке замикання.

Коктейль для Коломойського

Коктейль для Коломойського

За словами жителів будину по вулиці Краснова в Одесі, де розташоване постраждале відділення «Приватбанку», загорання сталося близько 4-ї години ранку. Очевидці розповідають, що до відділення під’їхала машина, з якої на сходи «Приватбанку» полетів якийсь предмет. За їхніми словами, після цього пролунав вибух, який і спровокував пожежу.

Війна без правил

Війна без правил

Віднедавна в інтернеті з’явився анекдот: «У нас тут іде зовсім інша війна. Тепер людей не вбивають — їх перепрограмовують». Чи не тому сепаратисти на сході України оголосили справжню війну журналістам, які намагаються називати речі своїми іменами?

На армію сподівайся...

На армію сподівайся...

Антитерористична операція на Донбасі триває вже рівно місяць (ще 14 квітня в. о. Президента Олександр Турчинов ввів у дію відповідне рішення РНБО, а вже 15 квітня українські військові та правоохоронці вирушили до терористичного «кубла» — міста Слов’янськ).

Всі статті рубрики