Завадити плану на зрив

Завадити плану на зрив

Європа має дати солідарну відповідь на окупацію та підтримку Росією сепаратизму в Україні, вважає Віктор Ющенко. Відповідну заяву третій Президент України зробив під час спільної прес-конференції з головою Європейського економічного і соціального комітету Анрі Малосом у Брюсселі.

«Весняний шторм» проти «Російської весни»

«Весняний шторм» проти «Російської весни»

На тлі військової агресії Росії щодо України НАТО нарощує свою присутність у балтійському регіоні. Учора в Естонії почалися міжнародні військові навчання «Весняний шторм» за участю майже 6 тисяч військовослужбовців із держав Північноатлантичного Альянсу. Маневри, в яких задіяно рекордну кількість військових підрозділів союзників по НАТО, триватимуть до 23 травня.

Смертельний номер

Смертельний номер

Мешканці американського міста Провіденс (штат Род-Айленд) шоковані трагічним завершенням вистави в місцевому цирку. Минулої суботи під час вранішньої вистави для дітей підвішена під куполом платформа обірвалася в той момент, коли восьмеро прив’язаних до неї акробаток намагалися виконати номер «живий канделябр».

В гостях у путінської казки

В гостях у путінської казки

Великі зміни очікують російських користувачів всесвітньої мережі. Власне, вони вже відбуваються — на території Росії заблоковано доступ до багатьох сайтів, які російська влада вважає «небезпечними» для умів громадян. Але це лише початок.

Білоруське «гальмо»

Білоруське «гальмо»

Ідея Володимира Путіна про відродження Союзу а ля СРСР наштовхнулася на чергову перпону. Як повідомляє сайт «Росбалт», засідання президентів країн-учасниць Митного союзу в Мінську, на якому обговорювали терміни створення Євразійського союзу, закінчилося безрезультатно.

Скільки росіянину для щастя треба

Скільки росіянину для щастя треба

Уже давно російський народ не почувався таким щасливим, як тепер, коли завдяки політиці доброго «царя-батюшки» Володимира Володимировича Путіна — і «Крим наш», і «Новоросію», підступно віддану більшовиками під український протекторат, ось-ось відіб’ють у «фашистського Києва» і повернуть у «материнське лоно» Росії.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики