Бий своїх, щоб чужі потішилися?

Бий своїх, щоб чужі потішилися?

Остання резонансна подія в Тернополі неабияк порадувала російські ЗМІ, які мали нагоду розрядитися цілою обоймою традиційно брехливих повідомлень про штурм тернополянами міської ради. Наче на замовлення Кисельова і Ко цього разу під Тернопільською міськрадою були і люди у формі самооборони, «Правого сектору» та УНА-УНСО, і шини (правда, не палаючі), і шматки бруківки, і бійка, і потрощені двері та розбиті вікна.

А молодь — за «Галичину»

А молодь — за «Галичину»

Зважаючи на політичну ситуацію, у Львові більшість громадських організацій та політичних партій, серед яких і самі вояки дивізії, офіційно відмовилися від святкування дня створення дивізії СС «Галичина», яке припадає на 27-28 квітня.

Відкрийте, міліціє!

Відкрийте, міліціє!

Учора географія володінь сепаратистів на Донеччині розширилася — взято відділок міліції, а за кілька годин — ще й міськвиконком.

О шостій ранку близько тридцяти озброєних чоловіків у балаклавах безперешкодно зайняли міськвідділ.

Куля в спину

Куля в спину

Учора опівдні мера Геннадія Кернеса тяжко поранив кілер. Невідомий зловмисник підстеріг його в лісі неподалік Бєлгородського шосе, де міський голова щодня здійснює велопрогулянки. «Стріляли у спину. Поранення тяжке.

Столиця тероризму

Столиця тероризму

Таку цифру — більше сорока заручників — назвав самопроголошений мер Слов’янська В’ячеслав Пономарьов. Серед них — шестеро представників місії ОБСЄ і п’ятеро офіцерів ЗС України, які їх супроводжували в поїздці, та водій автобуса; троє «альфівців», схоплених під час виконання завдання; щонайменше троє журналістів.

Фанатичний Харків

Фанатичний Харків

У неділю перед футбольним матчем «Металіст» — «Дніпро» вболівальники обох команд, незважаючи на спортивне протиборство, влаштували спільну ходу заради єдності України. Зібравшись під вечір на майдані Свободи, молоді люди вирушили 5-тисячною ходою до стадіону, скандуючи гасло «Вона єдина — соборна Україна».

Всі статті рубрики