Вибуховий бензин

Вибуховий бензин

Попередньо причиною трагедії на автозаправці «БРСМ», розташованій на 49-му кілометрі траси Київ—Золотоноша, фахівці називають витік газу. «Ми опитали чотирьох людей. За їхніми словами, вони чули незадовго до вибуху запах газу», — сказали агенції УНІАН у київській обласній міліції.

Без води ні туди і ні сюди

Без води ні туди і ні сюди

Північно-Кримський канал (основний канал, від якого ведеться водопостачання півострова) кiлька тижнiв тому скоротив подачу води до Криму. Утiм населення дефіциту питної води відчути не повинно, запевняє нелегітимний уряд АР.

Сам собi вбивця?

Сам собi вбивця?

Учорашнє чергове засідання тимчасової слідчої комісії ВР з розслідування загибелі активіста «Правого сектору» Олександра Музичка (Сашка Білого) так і не розставило крапок над «і» у резонансній НП місячної давнини. Під час засідання ТСК заступник Генпрокурора Олексій Баганець зазначив, що слідство дійшло висновку про те, що Музичко застрелився самостійно з пістолета Макарова.

Герр Геббельс, ви трохи прорахувалися

Герр Геббельс, ви трохи прорахувалися

Затриманий місцевими сепаратистами Віталій Ковальчук виявився насправді не «бойовиком» «Правого сектору», а тренером фітнесу з Києва. Його водійське посвідчення разом iз візиткою керівника ПС Яроша було знайдено в автомобілі, з якого у великодню ніч невідомі зловмисники стріляли по блок-посту під Слов’янськом.

Вісь зла гнеться в дугу

Вісь зла гнеться в дугу

Схема від’єднання від України низки східних областей зрозуміла, вона груба і проста, та, схоже, наразі Київ не може її зруйнувати. За останні три дні — від суботи до понеділка — у Луганській, Харківській та навіть Одеській областях виринули з пітьми нові керманичі сепаратистського руху, назвалися «народними губернаторами» (а дехто навіть президентом) і заявили про негайне проведення референдуму щодо відокремлення від України.

Всі статті рубрики