Довго готувалися

Довго готувалися

Світові витрати на придбання озброєнь і військової техніки 2013 року скоротилися на 1,9 відсотка у порівнянні з 2012 роком і становили 1,747 трильйона доларів. Як повідомляє Стокгольмський інститут дослідження проблем миру (SIPRI), загальне скорочення військових витрат відбулося завдяки США, які активно урізають відповідні статті бюджету.

«Зелені чоловічки» на вагу золота

«Зелені чоловічки» на вагу золота

Вторгнення російських військ у Крим та нинішні події на Донеччині негативно позначаються не лише на нашій та сусідській, а й на світовій економіці. Зокрема, як повідомляє «Німецька хвиля», різко поповзли вгору ціни на золото. Уже на початку цього тижня його вартість зросла майже на 10 доларів США за унцію (31,1 грама), сягнувши 1329,57 долара.

Шпигунський «Пулітцер»

Шпигунський «Пулітцер»

Американська інтернет-версія британської газети «Гардіан» (Guardian US) та газета «Вашингтон пост» здобули цьогорічну Пулітцерівську премію в галузі громадської журналістики за публікацію історій про електронне шпигунство у США. В основі статей були документи, надані колишнім співробітником ЦРУ та Агенції національної безпеки Едвардом Сноуденом.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики