«Окупанти» на дорогах

«Окупанти» на дорогах

У суботу у Львові відбулася вже друга громадська акція, під час якої активісти клеїли на неправильно припарковані автівки наліпки «Я паркуюсь, як окупант» (слова наліпки зображені на тлі російського триколору). Це продовження громадської ініціативи «Мені плювати на всіх, паркуюсь, як хочу». Тільки цього разу несумлінних водіїв соромили не байдужістю, а приналежністю до окупантів.

Лелека з трьома конвертами

Лелека з трьома конвертами

Справжнє диво, яке на Черкащині буває один раз на кілька років, сталося нещодавно в області. У молодих батьків Віталіни та В’ячеслава Тарасенків із міста Чорнобай народилася трійня — три донечки–сонечка. «На моїй пам’яті, а працюю я майже 30 років, народилися лише дві трійні», — наголошує на унікальності випадку для області головний лікар Черкаського пологового будинку №2 Василь Габро.

«Ще нам, браття українці, усміхнеться доля!»

«Ще нам, браття українці, усміхнеться доля!»

Зірками інтернету стали віднедавна черкаські учні спеціалізованої загальноосвітньої школи №37 для дітей iз вадами слуху. Одягнувши вишиванки, 50 хлопчиків та дівчаток із цього навчального закладу на сходах рідної альма–матер щиро i з душею заспівали Гімн України мовою жестів, викликавши зворушливі та патріотичні почуття у багатьох українців.

Всі статті рубрики