Лелека з трьома конвертами

15.04.2014

Справжнє диво, яке на Черкащині буває один раз на кілька років, сталося нещодавно в області. У молодих батьків Віталіни та В’ячеслава Тарасенків із міста Чорнобай народилася трійня — три донечки–сонечка. «На моїй пам’яті, а працюю я майже 30 років, народилися лише дві трійні», — наголошує на унікальності випадку для області головний лікар Черкаського пологового будинку №2 Василь Габро.

Дівчаток молоде подружжя назвало популярними нині іменами — Полінка, Каринка та Софійка. Батько малечі зізнається, що планували народити одне маля, а доля подарувала їм одразу трьох. Проте, зізнається чоловік, ставити на ноги немовлят буде нелегко, адже сам він поки безробітний, а дружина ще студентка — вчиться на лікаря. До того ж молоді батьки не мають власного житла.

Тамара Черкас, заступник голови Чорнобаївської районної державної адміністрації, заспокоює молодого татуся: як запевнила вона «УМ», влада планує допомогти багатодітній сім’ї, але як і чим — це питання зараз у стадії вирішення. Також пані Тамара зазначає, що підтримати сім’ю новонародженої трійні обіцяють і підприємці району.