Він VS Вона

Він VS Вона

Дивлячись на парад–алле кандидатів у президенти, неможливо не згадати булгаковське «як вигадливо тасується колода...» Ще якихось півтора місяця тому в тодішньої опозиції було три кандидати в президенти: Кличко, Яценюк i Тягнибок. Нині, коли опозиція стала владою, з трьох лишився всього один — Тягнибок, та й той втратив більше половини електоральної підтримки. Яценюк зійшов iз дистанції з цілком зрозумілої причини: лижню йому заступила Юлія Тимошенко.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Знову брехня?

Знову брехня?

Росія запевняє, що відводить частину своїх військ від українських кордонів. Учора про це офіційно заявило російське міністерство оборони. А напередодні в телефонній розмові особисто повідомив канцлеру ФРН Ангелі Меркель президент РФ Володимир Путін.

Ви з НАТО? Заходьте

Ви з НАТО? Заходьте

З моменту, коли 21 лютого Верховна Рада зібралася на перше «демократичне» засідання, парламентарії працюють фактично в режимі нон–стоп. Поточний тиждень — також пленарний. Але хай би як часто не збирались нардепи, часу на розгляд усіх актуальних питань все одно бракує. Бо життя весь час підкидає нагальніші потреби, от і вчора члени парламенту заповзялися роззброювати «незаконні збройні формування».

Всі статті рубрики