«Я дістаю зі штанин...»

«Я дістаю зі штанин...»

Від 19 березня, коли Федеральна міграційна служба РФ почала видавати паспорти Росії в окупованому Криму, громадянство РФ отримали вже понад 20 тисяч мешканців півострова, повідомляє агенція «РІА Новості». І цитує керівника згаданої служби Костянтина Ромодановського: «Інтенсивність цієї роботи наростатиме з кожним днем».

Від біди подалі

Від біди подалі

У Києві все більше з’являється ініціативних груп, які опiкуються проблемами кримських біженців. Людям шукають житло, роботу та навчальні заклади для дiтей.

«Спочатку волонтери діяли окремо, але зараз ми вирішили об’єднуватися, аби працювати більш ефективно», — розповів «УМ» координатор iз питань біженців Аветіс Мокроусов.

Газ від агресора

Газ від агресора

Разом із російськими окупаційними військами до території нашої держави непомітно наближається місяць квітень. Це означає, що розпочинається другий квартал 2014 року, а отже, починає діяти нова ціна на російський природний газ. Якою саме вона буде — це є нині головною інтригою функціонування економіки держави.

Неготовнiсть №1

Неготовнiсть №1

Навчання ЗСУ не обійшлися без прикрих ексцесів. 21 березня в Кривому Розі в гаражному боксі танкової бригади сталося займання, внаслідок чого один танк вибухнув, два згоріли, ще два іншi були пошкодженi. На щастя, обійшлося без людських жертв.

«Тітушки» на мільярд

«Тітушки» на мільярд

Мільярдер Сергій Курченко, близький до «Сім’ї» екс–Президента Віктора Януковича, був організатором злочинної групи, яка діяла ще з 2009 року. Саме ця група централізовано фінансувала послуги «тітушок» для провокацій і придушення мирних акцій протесту.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ще не вмерла...

Ще не вмерла...

Учора в Криму догоряли останні вогнища спротиву українських військових окупантам. На час, коли це число «УМ» готувалося до друку, трималися непоборними десантний корабель «Костянтин Ольшанський» та тральщик «Черкаси» в Донузлаві.

Сімферопольське гестапо

Сімферопольське гестапо

Дев’ятеро українців, яких врятували з кримського полону, до кінця не вірили, що їх залишать живими. Вони пройшли через справді–таки фашистські тортури у підвалі Кримського республіканського військкомату. У київській Жовтневій лікарні двоє з них, кримчанин Андрій Щекун та дніпропетровець Юрій Шевченко, демонструють свої травми журналістам — прострелені ноги, відрізане вухо, розбиті голови, забої по всьому тілу.

Всі статті рубрики