«Слава Богу, повернулися живі»

«Слава Богу, повернулися живі»

У середу ввечері в. о. Президента України Олександр Турчинов висунув самопроголошеній владі Криму ультиматум iз вимогою відпустити всіх заручників, затриманих так званою «самообороною Криму», яких обіцяли звільнити ще в понеділок, після референдуму.

Із биткою — в музей

Із биткою — в музей

Десяток молодиків iз кувалдами вдерлися вночі до приміщення трьох музеїв, у самому центрі Києва на Хрещатику і майже повністю знищили експозицію. Директор закладів Віра Тимошенко каже, що вандали зв’язали нічного охоронця, після чого безперешкодно почали громити стіни, зривати картини та нищити експонати.

Дорого хворіти

Дорого хворіти

Протягом останніх двох тижнів в українських аптеках ціни на ліки росли, як на дріжджах. Вітчизняні товари здорожчали на 15%, а от іноземні на всі 30%. Таку тенденцію в Державній службі лікарських засобів України пояснюють зростанням курсу долара. «Суттєво збільшилися ціни саме на іноземні лікарські засоби.

Пенсійний колапс

Пенсійний колапс

Із 18 березня Крим вирішив жити за Конституцією Російської Федерації. Одними з перших відчули це на собі пенсіонери, оскільки кримська влада заблокувала систему електронних платежів, таким чином не давши Україні перерахувати всі пенсії за березень.

Люстрація по–культурному

Люстрація по–культурному

Учора під Міністерством культури зібралися десятки працівників музеїв із Києва і Переяслав–Хмельницького, щоб висловити недовіру чиновникам Департаменту культурної спадщини і культурних цінностей. Під стінами Мінкульту з плакатами в руках протестувальники і громадські активісти добивалися перевірки діяльності директорів музеїв, захисту культурної спадщини України, щоб не допустити розкрадання експонатів.

18–та сотня без даху

18–та сотня без даху

Горить Будинок архітекторів! Це повідомлення в середу ввечері сколихнуло інформаційний простір. Як підтвердила прес–служба ДСНС м. Києва, о 19.30 до них надійшов виклик про пожежу, а до 20.17 загоряння було ліквідоване.

Всі статті рубрики