РАХУНКОВА ПАЛАТА

21.03.2014

36 млрд. рублів

— у цю сумущорічно обходитимуться Росії кримські пенсіонери.

16,6 млрд. гривень

надали кредитів українські банки позичальникам Криму. Це становить 1,8% їх загального кредитного портфеля. Банки досить активно розвивали бізнес у цьому регіоні, а кількість банківських точок продажів, розташованих у Криму, станом на 1 лютого 2014 року становила 1213.

10 млрд. доларiв

кредиту нададуть Україні терміном на 40 років  інвестори з Японії. На ці гроші планують реконструювати Бортницьку станцію аерації. «Кредит надається під 0,1% річних. Це хороший проект», — констатував голова КМДА Володимир Бондаренко.

443 російські депутати

проголосували за рішення ратифікувати «договір», підписаний президентом Путіним і самопроголошеними «керівниками» Криму й Севастополя. Депутат Слуцький заявив, що це «історичне» рішення Путіна і воно діятиме «віднині і назавжди». Тепер ці закони повинна затвердити верхня палата російського парламенту на своєму засіданні 21 березня.

25 млн. гривень

перерахували на потреби української армії громадяни. Про це повідомив заступник міністра оборони Леонід Поляков.


2 млн. гривень

взяла з собою працівниця банку і поїхала до Росії. Жінка передала пояснювальну записку, в якій зізналася, що привласнила кошти. Правоохоронці встановили, що жінка потягом «Софія—Москва» перетнула українсько–російський державний кордон у пропускному пункті «Конотоп»

25 тис. осіб

висловили бажання виїхати з Криму. Про це повідомила Міністр соціальної політики Людмила Денисова. Міністр також повідомила, що зараз діє штаб під керівництвом віце–прем’єра України зі сприяння сім’ям, які переїжджають iз Криму в інші області України. За її словами, біженці розміщуються в санаторіях, куди тимчасово припинено заселення відпочиваючих.

25 медалей

завоювали наші паралімпійці на зимовій паралімпіаді в Сочі, що завершилася минулими вихідними. З них 5 золотих, 9 срібних і 11 бронзових.

14 років

дівчинці, яку розшукували півроку і нарешті знайшли в Тернополі. Ганну знайшли здоровою та неушкодженою. Дівчинка відмовляється казати, де була і що робила, а також повертатися додому. Її мати теж відмовляється від коментарів.

2 міліціонерів

затримали на Львівщині за отриманя хабара. Прокуратура Львівської області розпочала досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вимагання та одержання двома працівниками Миколаївського райвідділу міліції неправомірної вигоди в сумі 11 000 грн.

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>