З клубу — на вихід

З клубу — на вихід

Марно Захід сподівався на «деескалацію» й розв’язання конфлікту між Росією та Україною дипломатичним шляхом. Своїм учорашнім виступом на честь «приєднання» Криму до РФ Володимир Путін яскраво продемонстрував, що він думає і про західні санкції, і про міжнародні угоди, і тим більше про заклики «схаменутися».

Хочеш миру — готуйся…

Хочеш миру — готуйся…

Американське міністерство оборони планує з 2020 року модернізувати свою атомну зброю у Німеччині та інших європейських країнах, повідомляє німецький тижневик «Дер Шпігель». У проекті бюджету США вже на 2015 рік з’явилася пропозиція про фінансування розміщення в Європі нових ядерних боєголовок типу B61–12.

Здрастуй, зброє

Здрастуй, зброє

За підсумками 2013 року Китай вийшов на четверте місце у світі за обсягами експорту зброї, потіснивши Францію на п’яту сходинку. Відповідні висновки містяться в оприлюдненому вчора звіті стокгольмського Міжнародного інституту досліджень миру (SIPRI).

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Перестимулювали

Перестимулювали

Зростання споживчих цін у єврозоні сповільнилося і зафіксувалося на рівні 0,7% в лютому. Хоча, за попередньою оцінкою, воно мало зупинитися на позначці 0,8%, повідомляє Бі–Бі–Сі з посиланням на останні дані «Євростату».

Всі статті рубрики