Тарасова церква

Тарасова церква

Біля підніжжя Чернечої гори у Каневі, де спочиває Тарас Шевченко, урочисто відкрили храм Покрови Пресвятої Богородиці, присвятивши цю подію 200–річчю з дня народження Кобзаря. «Ідея відродити цю дерев’яну церкву в нас виникла ще у 2004 році.

КОСАрі здоров’я

КОСАрі здоров’я

Уже третій рік поспіль народні депутати, представники органів виконавчої влади та експертного середовища отримують «заслужені» нагороди за відстоювання на «найвищому рівні» комерційних інтересів тютюновиробників та виробників алкоголю.

Візьміть готівку, бо рахунки заблоковані

Візьміть готівку, бо рахунки заблоковані

Два десятки озброєних грабіжників у масках увірвалися близько другої ночі у відділення Українського Бізнес Банку, що на вулиці Московській. Нападники з кийками, ножами та автоматами, вдягнені як бійці Самооборони Майдану, вочевидь були впевнені у власній безкарності, адже відділення знаходилося у самісінькому центрі столиці.

Страшне перо

Страшне перо

Журналiсти телеканалу «1+1» мають бути депортовані з Росії. Раніше їх вигнали з Абхазії та Південної Осетії, повідомляє прес–служба каналу. Спочатку «плюси» взагалі заявили про викрадення своєї знімальної групи — журналістки Наталі Пісні та оператора Сергія Кисельова, які перебували в Абхазії.

Чардаш для Фірташа

Чардаш для Фірташа

Учорашнє повідомлення поліції Відня про спец­операцію у столичному районі Маргаретен — саме там розташована одна із вілл бізнесмена — стало новиною номер один у вітчизняному інформпросторі. По–перше, вітчизняних олігархів подібного калібру досі не арештовували.

Всі статті рубрики