Знак біди

Знак біди

У середу в Макіївці ховали гірників, які загинули внаслідок аварії на шахті «Північна». Найстаршому з них, Сергію Савенкову, було 42 роки, наймолодшому — Артемові Теплякову — 25 років. Загиблих поховали на міських кладовищах, організацію похоронiв узяла на себе місцева влада.

Останній репортаж

Останній репортаж

Учора вночі у Київській лікарні швидкої допомоги помер кореспондент газети «Вєсті» В’ячеслав Веремій. Як повідомило видання, трагедія сталася, коли він разом iз колегою повертався на таксі додому.

«Рошен» без бісквітів

«Рошен» без бісквітів

Кондитерська корпорація «Рошен» офіційно заявила про припинення з лютого цього року виробничої діяльності однієї зі своїх фабрик — маріупольської. Як наголошують у компанії, це стало наслідком політично вмотивованого ускладнення торговельних відносин України з зовнішніми партнерами.

Горілочка з цвіллю

Горілочка з цвіллю

Підпільний цех iз виготовлення фальсифікованого спиртного виявили співробітники обласного управління боротьби з економічною злочинністю у селі Струсів Теребовлянського району. Як повідомив «УМ» начальник УМВС України в Тернопільській області Віктор Сак, досить потужну гуральню організував місцевий житель у своїй приватній садибі.

Всі статті рубрики