«Геркулес» проти гори

«Геркулес» проти гори

В Алжирі оголошено триденну жалобу за жертвами однієї з найбільших в історії країни авіаката­строф, щодо обставин якої наразі залишається багато запитань. За інформацією державної радіостанції Алжиру, катастрофа сталася у вівторок близько 11:45 за місцевим часом (12:45 за Києвом) у гористому районі провінції Ум–ель–Буакі.

Маленьке диво Великої депресії

Маленьке диво Великої депресії

Америка прощається з голлівудською легендою. Позавчора у Вудсайді (штат Каліфорнія) на 86–му році життя померла найтитулованіша дитяча кінозірка світу Ширлі Темпл, шалена популярність якої припала на 30–ті роки минулого століття.

Шахід помиляється один раз

Шахід помиляється один раз

Щонайменше 22 іракські бойовики загинули під Багдадом у результаті випадкової детонації вибухових матеріалів. Вибух стався під час зйомок фільму–інструктажу для навчання майбутніх шахідів. Суворі іракські бо­йовики навіть на тренуванні використовують справжню вибухівку...

Нас там чекають

Нас там чекають

Чехія готує певні зміни у своїй візовій політиці, сподіваючись на збільшення туристів із колишніх радянських республік. Система електронної реєстрації Visapoint, якою користуються ті, хто бажає отримати короткотермінову візу, і яка викликала численні нарікання, зокрема з боку українців, працює «на межі».

Всі статті рубрики