Постріл у спину

Постріл у спину

Фатальні постріли пролунали у вівторок увечері, коли суддя Олександр Лободенко, повернувшись iз роботи додому, пішов вигулювати собаку. Ззаду наблизився невідомий і зробив кілька пострілів у спину. Як з’ясувала міліція, стріляли мисливськими набоями. «Пострілів було два: перший заряд шроту влучив у стегно, другий у спину.

Як тебе не любити?!

Як тебе не любити?!

Майже 90 відсотків харків’ян, одеситів, киян та львів’ян загалом задоволені життям у своєму місті. Про це свідчать оприлюднені днями результати дослі­дження соціологічної групи «Рейтинг».

Остання риболовля

Остання риболовля

Учора неподалік станції Панське, котра міститься на черкаській дамбі, пасажирський дизель скоїв наїзд на двох людей. Сталося це о 6–й годині ранку. Очевидці трагедії розповідають: у ту пору над Кременчуцьким водосховищем стояв густий туман.

Холодний порятунок

Холодний порятунок

Через кілька місяців, як повідомив «УМ» головний лікар Івано–Франківської Центральної міської клінічної лікарні Тарас Масляк, тамтешні хірурги проведуть перші оперативні втручання з використанням низьких температур.

«Рогата» пропаганда

«Рогата» пропаганда

У нових кримських тролейбусах, де встановлено монітори, пасажири можуть побачити цікаве «кіно». Спочатку подають відеоряд iз провладних мітингів у Сімферополі, де «Крим — територія стабільності». Його змінюють відповідні картинки з палаючого київського Майдану і промовистий рефрен «Не допустимо помаранчевого перевороту!».

Майстри хорору

Майстри хорору

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Це вже не безневинна «бімба» в метро, яку в грудні шукали–шукали, та так і не знайшли зі зрозумілих причин — її не було. Починаючи з 9 лютого, коли СБУ заявила про активізацію свого Антитерористичного центру, посилаючись на зрослу кількість «повідомлень щодо замінування об’єктів iз масовим перебуванням людей, наявністю погроз вчинення вибухів», різні силові відомства країни щодня вкидають в інформаційний простір звістки про свою повну бойову готовність.

Та не судимі будете!

Та не судимі будете!

Виявляється, ще 7 лютого Печерський райсуд Києва зняв звинувачення з екс–голови КМДА Олександра Попова і екс–заступника голови РНБО Володимира Сівковича у справі про розгін Майдану 30 листопада 2013 року.

Всі статті рубрики