Нецензурно про ЄС

Нецензурно про ЄС

Віталій Кличко в уряді — невдала ідея. Олег Тягнибок зі своєю «Свободою» можуть створити проблеми. А от підкований в економіці й питаннях управління Арсеній Яценюк в уряд би вписався найкраще — за умови, що двоє партнерів по опозиційній трійці лідерів залишатимуться «за межами» і спілкуватимуться з ним «разів чотири на тиждень».

А обабіч — геї з косами стоять...

А обабіч — геї з косами стоять...

Нардеп від славної Партії регіонів Олег Царьов — на радість свого електорату — мужчина видний, активний і ризиковий. Щоранок — то «ньюс» для преси, щовечір — то новина для телеканалу! І кожен гострий виступ, — мов динаміт, кинутий вправною рукою у тім’ячко сонного суспільства.

Конституція від Майдану

Конституція від Майдану

«Майдан — то наша діжка меду, а трибуна — ложка дьогтю», пишуть у соцмережах. Народне віче минулої неділі було ювілейним, десятим, починаючи з кінця листопада, і лишило по собі в кого скепсис, а в кого — розчарування. Точніше, квінтесенція мітингу — виступи опозиційної трійки.

Щоб сіли відповідно до Римського статуту

Щоб сіли відповідно до Римського статуту

Україна в 2000 році підписала Римський статут Міжнародного кримінального суду. Згідно з цим документом, українці сьогодні мали б безперешкодно звертатися до міжнародного кримінального суду та вимагати покарання тих, хто вчинив злочин, незалежно від посади. Проте своєчасно документ не був ратифікований Верховною Радою і на сьогодні не має ніяких повноважень на території України.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики