За стрілка — винагорода

За стрілка — винагорода

Кривава НП сталася в понеділок ввечері в Ленінському районі Донецька. Четверо оперативників карного розшуку намагалися затримати автомобільного злодія, коли він припаркував авто на зупинці. Перед цим його «вели» на службовому авто від під’їзду багатоповерхівки в Горлівці.

Судитимуть в Одесі

Судитимуть в Одесі

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за обвинуваченням скандально відомого українофоба, екс–нардепа від ПР Ігоря Маркова завершено, передає інформагентство УНН iз посиланням на МВС. Матеріали розслідування передані до Приморського районного суду Одеси.

Без ока та зі строком

Без ока та зі строком

П’ять років позбавлення волі разом із конфіскацією майна — такий вирок днями оголосив Балаклавський райсуд Севастополя колишньому меру Інкермана Валерію Конопльову. Нагадаємо, що міліція «застукала» пана Конопльова під час отримання чергового хабара ще у серпні 2012 року. Тоді міському голові саме передали 20 тисяч «зелених» і 100 тисяч гривень.

Домашні тирани

Домашні тирани

До харківської дитячої лікарні потрапив малюк, у якого медики діагностували дистрофію, затримку в розвитку, психологічні розлади, численні синці та черепно–мозкову травму. «Букет» проблем виявився настільки тривожним, що педіатри вирішили сповістити про п’ятирічного пацієнта міліцію.

«Торгуй, або закатуємо»

«Торгуй, або закатуємо»

Працівники Кіровоградського облуправління з боротьби з організованою злочинністю затримали у місті Олександрія групу наркоділків, причетних до викрадення людей. «За підозрою у виготовленні та збуті опію було затримано трьох осіб.

Всі статті рубрики