Антилідер нації

Антилідер нації

Перший і єдиний президент Республіки Казахстан Нурсултан Назарбаєв, якого депутати Меджлісу чотири роки тому наділили статусом лідера нації, до переліку своїх численних відзнак та нагород додав іще один приз. Який, утім, навряд чи його потішить.

Під маркою Мандели

Під маркою Мандели

Через два місяці після смерті Нельсона Мандели у Йоханнесбурзі оголошено заповіт «батька нації». Перший темношкірий президент Південно–Африканської Республіки, лауреат Нобелівської премії миру (яка становить близько 1 мільйона доларів) був людиною небідною.

Хай тебе, моя люба, зігріє китайський щурячий кашемір

Хай тебе, моя люба, зігріє китайський щурячий кашемір

Імпортовану з Китаю мішанину з шерсті пацюків та інших тварин, а також акрилу та віскози продавали в Італії як справжній дорогий кашемір, повідомляє польська інформагенція ПАП. У Тоскані та Римі Фінансова гвардія конфіскувала один мільйон одиниць одягу й аксесуарів із таких нібито натуральних тканин.

На радість Медведчуку

На радість Медведчуку

Щороку корупція завдає економіці Євросоюзу збитків на 120 мільярдів євро. Таку вражаючу суму було оприлюднено по завершенні першого в історії ЄС масштабного дослідження, здійсненого на замовлення Єврокомісії.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики