Викреслити дві зайві літери

Викреслити дві зайві літери

Відмовившись очолити український уряд, опозиція змусила Президента Віктора Януковича шукати кандидатуру голови виконавчої гілки влади серед «кадрової обойми» гаранта. Теоретично, якщо Віктор Янукович наполягатиме, аби уряд очолив представник опозиції, ця посада може відійти Петру Порошенку.

Освітити й обігріти

Освітити й обігріти

Україна продовжує нарощувати експорт нафти та електроенергії. Найприємніше, що напрямок експорту — до країн Європейського Союзу. Аналітики відзначають: передумови для цієї тенденції були створені завдяки модернізації галузі. Прикметою року, що минув, стало зниження споживання вугілля та впровадження енергозберігаючих технологій.

Держкомстат підтвердив, що борги з заробітної плати скорочуються по всій країні

Держкомстат підтвердив, що борги з заробітної плати скорочуються по всій країні

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Незважаючи на дуже непросту економічну ситуацію в країні, ми змогли закінчити 2013–й рік краще, ніж починали. Ми не лише утримали ситуацію, а й змогли зменшити загальний обсяг заборгованості, — зазначила в.о. міністра соціальної політики Наталія Королевська на засіданні Комісії з питань погашення заборгованостей із зарплат, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, яка днями проходила у Києві.

Всі статті рубрики