«Дайте 42 квитки до Сочі!»

«Дайте 42 квитки до Сочі!»

Загалом 42 спортсмени представлятимуть Україну на XXII зимових Олімпійських іграх у Сочі, які стартують 7 лютого. Остаточна цифра стала відома після того, як Міжнародна федерація лижного спорту підтвердила участь в Олімпіаді трьох наших атлетів, які перебували в так званому листі очікування.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Рекорд відвідуваності — слабка втіха

Рекорд відвідуваності — слабка втіха

Не секрет, що в холодних скандинавських країнах більшою популярністю серед ігрових видів спорту користується не футбол, а ігри в закритих приміщеннях. Особливо шанують нащадки вікінгів гандбол. Підтвердженням цьо­го факту служить участь одразу чоти­рьох північноєвропейських збірних — Ісландії, Швеції, Норвегії та Данії — у фінальній частині чоловічого чемпіонату Європи.

Швейцарська рокіровка

Швейцарська рокіровка

Попри те, що на турнірах серії «Великого шолому» постійно трапляються гучні сенсації, їхніми тріумфаторами зазвичай стає хтось із визнаних фаворитів. Так, за минулі 20 років чоловічі змагання на відкритому чемпіонаті Австралії неодмінно перемагала перша або друга ракетки рейтингу АТР.

Робота над «трієчкою»

Робота над «трієчкою»

У минулому, дебютному, сезонi КХЛ «Донбасу» не вдалося виконати поставлене керівництвом завдання. Проліт повз «плей–оф» змусив власника клубу Бориса Колеснiкова розпрощатися з чеським керманичем Юліусом Шуплером та серйозно підсилити колектив, який перейшов під управління 39–річного росіянина Андрія Назарова.

Всі статті рубрики